16-20 augusti 2017
In English

Eva - en lyckost (SE)

Dokumentärfilm om Eva Eastwood

Eva Eastwood är artisten som visar vad man kan åstadkomma genom att följa drömmen istället för strömmen. Att Eva Eastwood går sin egen väg på den svenska musikscenen är närmast ett understatement. Som ingen annan har hon kryssat mellan 50-talsdoftande svensk rockabilly och rock´n roll så framgångsrikt att hon numera är ett namn bland 50-talshjältar som Elvis Presley, Wanda Jackson och Carl Perkins på Rockabilly Hall of Fame i USA.

- Jag älskar att skriva och ibland kan det bli flera låtar om dagen. Det är aldrig svårt, de bara kommer. Jag är lycklig som får hålla på med det roligaste jag vet, skrattar Eva.

Med flera hundra låtar registrerade hos Stim och massor av idéer, utkast och kassetter som ständigt dyker upp i nya lådor fortsätter en av Sveriges mest produktiva artister att skriva sin egen melodi.

Under våren 2017 var det biopremiär på den efterlängtade filmen Eva en lyckost!. Det är en gripande dokumentär om en tragisk barndom och hur allting med lite tur kan förvandlas till en saga med ett lyckligt slut.

Gratis biljetter (2 per person) hämtas ut på biografen 30 minuter innan filmstart.

Medverkande: Eva Eastwood
Film och foto
Musik

Torsdag 17 augusti, 15.30‑17.00

Biograf Göta Om platsen