B.baby och Raghd

B.Baby och Raghd kan du se på Musikens hus den 20 augusti under Göteborgs Kulturkalas. Konserterna med två unga lovande musiker kan du antingen på plats på Musikens hus eller titta hemma. Konserterna streamas via Kulturkalasets hemsida. För att vara med på plats behöver du boka biljett, biljetterna släppa den 10 augusti klockan 10.

B.Baby är känd som rapparen som har valt att gå helt mot strömmen och inte sjunga om knark, vapen och våld. Han har miljontals streams på Spotify, samt medverkan i flera låtar med några av Sveriges största artister, har den 19-årige rapparen tagit den svenska rappscenen med storm. Singeln “Talk About It” samlade snabbt på sig miljontals streams och tog hans karriär till nya höjder.

Raghd är en 21-årig sångerska, rappare och producent från Göteborg. Hon har under de senaste åren väckt alltmer uppmärksamhet med sin självsäkra och kaxiga musik som ofta är skriven från en sårbar och personlig plats. Humor är en viktig komponent i Raghds musik, framförallt i förhållande till ordval och meningsbyggnader. Soundet strävar efter att vara nytt och ärligt, inte minst i förhållande till den svenska nutida scenen.

B.baby och Raghd på Musikens hus den 20 augusti 18-21. Se på plats eller titta hemma.

Ett begränsat antal platsbiljetter för att se konserterna på Musikens hus släpps den 10 augusti klockan 10.

B.baby och Raghd