Familjeföreställningen Håry Story (SE)

Av och med M.P.A.C.
Barn och familj
EuroPride
Teater, varieté och dans
Onsdag 15 augusti 13:30-14:00
Fredag 17 augusti 13:30-14:00
Lördag 18 augusti 13:30-14:00

Hur mycket hår kan en egentligen ha? Får det växa överallt och hursomhelst?

I föreställningen Håry Story möter du flera excentriska karaktärer och annorlunda situationer. Hårtvillingarna gör parakrobatiska cirkuskonster tack vare sin sammanväxta fläta medan damerna från ”förr i tiden” gör allt för att presentera ett vackert yttre med sina udda frisyrer. Men vad är det för en hårig varelse som smyger runt?

Med en stor dos fysisk komik, böjliga kroppar och håriga kreationer skapar M.P.A.C. en fantasifull värld av hår för hela familjen.

Platsinformation och tillgänglighet

Stora cirkustältet är Barnens Kulturkalas största scenområde. Du hittar det på den andra gräsmattan inne på Trädgårdsföreningen från ingången vid Bältespännarparken och du känner igen det på det stora tältet. Kom i god tid då antalet sittande publikplatser är begränsat. Följ våra publikvärdars instruktioner så att ni och våra övriga gäster får en så bra upplevelse som möjligt. Vi ber alla föräldrar med barnvagnar att ställa dem vid angivna platser. Det är inga problem att komma fram till eller delta i programmet för dig som använder rullstol eller rullator.  

SYNTOLKAS lördag den 18/8 kl 13.30-14.

<p>Jenny Soddu, Kajsa Englund, Camilla Rud och Karin Svensson</p>

Tillbaka till programmet