Buggkurs med Monica Glingborn, 18.00-18.50, Kajskjul 8, Packhuskajen
Dansbandskväll med Larz-Kristerz och Bhonus, 19.00-23.00, Kajskjul 8, Packhuskajen

Lär dig buggstegen med Monica Glingborn från Danscentrum. Sätt de sedan i praktiken till svängig dansbandsmusik hela kvällen lång med Larz-Kristerz och Bhonus!

Gamlestadsgalej, 16.00 – 21.00, Gamlestadens fabriker

Galejet på Gamlestaden kickar igång med kreativa aktiviteter inom matkreation, musik, mode, film och digital utveckling! Missa inte festivalen i festivalen och gå på galej i Gamlestaden!

Speldags på Kulturkalaset, 18.00-19.00, Stora gräsmattan i Slottsskogen

New Holland Band bjuder på ösig underhållning när svensk vistradition möter jazz, blues, klezmer och grekisk musik – Det är speldags på Kulturkalaset och du är bjuden! 

Mix Megapols sensommarkväll, 18.00-20.00, Kungstorget

Tävlingar, underhållning och musik med Mix Megapols Morrongäng! Plats på stora scen tar Arvingarna, Linnea Henriksson, Olivia Lobato, Björn Holmgren och Marcus & Martinus! En riktig pangkväll!

Göteborgs Film Festival Open Air, 21.00-23.00, Stora gräsmattan i Slottsskogen

Duka upp picknicken och sätt på myströjan, ikväll är det utomhusbio på Stora Gräsmattan med Göteborg Film Festival Open Air. På stora duken visas norska Oscarsnominerade ”Världens värsta människa”.

Raghd, 20.00-20.30, Bältespännarparken
Dj Amira Brown, 20.30 – 22.30, Bältespännarparken

I Bältespännarparken, AKA Kulturkalasets egen hållbarhetspark, står stjärnorna alltid rätt och ikväll lyser de lite extra på Raghd och Dj Amira Brown som bjuder på glimrande uppträdanden. Som vanligt finns Urban Food Space alldeles i närheten och mättar tomma magar. Välkommen!