Bandet Smith & Thell

Konsert med Smith & Thell på Kulturkalaset! Fredag den 20 augusti intar Smith & Thell Stora scenen på Pustervik. Du kan antingen se konserten på plats eller titta hemma. Konserten streamas via Kulturkalasets hemsida. För att vara med på plats måste du boka biljett.

Popduo Smith & Thell består av Maria Jane Smith och Victor Thell. De har toppat listorna med låtar som ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” och var under 2019 en av de mest spelade artisterna på svensk radio. Genom åren har duon tilldelats flera priser och fick 2020 en grammis. Duon har spelat i New York, Tampa och Fort Lauderdale men kommer nu till Göteborgs Kulturkalas.

Pustervik, fredag den 20 augusti, 21.10-22.20

Du kan se konserten med Smith & Thell på plats på Pustervik eller titta hemma. För att delta på plats behöver du boka en gratis biljett. Biljetterna släpps den 10 augusti klockan 10.

Under fredagen finns flera andra intressanta programpunkter på Pustervik för dig som är musikintresserad. Westside Music Sweden står värd för flertalet av dem och under eftermiddagen kan du lyssna till samtalet Back to business som handlar hur konsert-Europa öppnar upp igen efter Covid-19. Kvällen bjuder förutom på konsert med Smith & Thell även på kvartetten Damen, indiebandet The K’s och elektronika-artisten Jung.

Alla programpunkter streamas, så du kan antingen vara med på plats eller titta hemma.