Allsång med Radioapan och Yankho (SE)

Barnradion Sveriges Radio
Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Barn och familj
Humor
Musik
Syntolkning
Tisdag 14 augusti 15:00-15:30
Onsdag 15 augusti 17:45-18:15

Sväng loss i apigt sköna låtar med Radioapan från Barnradion och Yankho Kamwendo! Om du känner för att hoppa, dansa, snurra och sjunga tillsammans med oss så tveka inte. Det blir en apigt roligt sångstund!

Radioapan har med sig sin kompis Yankho Kamwendo och musikern David Skogman som hjälper oss att ta i från tårna när vi sjunger med i Radioapans egna låtar men också andra välkända barnsånger.

Yankho Kamwendo är ambassadör för Världens barn och du har bland annat kunnat höra honom i "Spöktåget" i Barnradion.

Platsinformation och tillgänglighet

Stora cirkustältet är Barnens Kulturkalas största scenområde. Du hittar det på den andra gräsmattan inne på Trädgårdsföreningen från ingången vid Bältespännarparken och du känner igen det på det stora tältet. Kom i god tid då antalet sittande publikplatser är begränsat. Följ våra publikvärdars instruktioner så att ni och våra övriga gäster får en så bra upplevelse som möjligt. Vi ber alla föräldrar med barnvagnar att ställa dem vid angivna platser. Det är inga problem att komma fram till eller delta i programmet för dig som använder rullstol eller rullator.


SYNTOLKAS tisdag  14/8 kl. 15-15.30 och onsdag 15/8 17.45-18.15. Det kommer även att finnas en punktskrift att ta del av. 

<p>Radioapan, Yankho Kamwendo och David Skogman</p>