Boostpalatset – skapa din drömoutfit (för dig från 5 år, insläpp varje timme) (SE)

Presenteras av Västarvet med stöd av EuroPride
Foto: Maria Claesson/Västarvet
Barn och familj
EuroPride
Design och slöjd
Tisdag 14 augusti 12:00-19:30
Onsdag 15 augusti 12:00-19:30
Torsdag 16 augusti 12:00-19:30
Fredag 17 augusti 12:00-19:30
Lördag 18 augusti 12:00-19:30
Söndag 19 augusti 12:00-18:00

Boostpalatset är ett pysselparadis där du och dina vuxenkompisar kan maxa din drömoutfit. Briljanta inspiratörer och handledare, däribland drag queens, står redo med limpistoler och allt som är vackert – de hjälper dig att ta ut svängarna! Kanske vill du göra en outfit till Prideparaden eller till någon annan gång då du vill glänsa? Visa vem du är och fira att du är du genom att skapa din version av den perfekta kreationen!  

Jorden är vår kompis och därför kommer vi mest jobba med återbruk och fixa till saker som vi redan har. Har du en keps som känns trött eller en tröja som längtar efter ett nytt liv? Ta gärna med något plagg, en solhatt, ett pannband eller något annat som du vill göra om – eller kom hit som du är så skapar vi den där perfekta accessoaren. Tillsammans med våra fabulösa inspiratörer kommer den bli favoriten i garderoben! 

Varmt välkommen till en vecka tillägnad glamour och barns rätt att ha kul och leva drömliv. 

Boostpalatset passar bäst för barn från 5 år och uppåt.

Biljetter: Hämta biljetter till Boostpalatset i Trädgårdsföreningen. Biljetterna är gratis. Vi gör ett insläpp varje hel timme.

Platsinformation och tillgänglighet

Aktiviteten hittar du på gräsmattan framför Palmhuset. Vi ber alla föräldrar med barnvagnar att ställa dem vid angivna platser. Det går lätt att komma fram till och delta i aktiviteten för dig som har rullstol eller rullator.

<p>Västarvet tillsammans med flera inspiratörer</p>