Silvana Imam

Konsert med Silvana Imam under Göteborgs Kulturkalas! Den 20 augusti är det dags, då intar hon scenen på Götaplatsen med Göteborgs Konstmuseet som bakgrund. Här får du ta del av hennes unika energi, scennärvaro och hennes fantastiska låtskatt.

Konserten genomförs i samarbete med Göteborg-Posten. Du ser den hemma, eller var du än befinner dig via Göteborgs Kulturkalas hemsida eller gp.se.

Silvana Imam är unik. Hon tvingar dig verkligen att lyssna, ta ställning, hon är inte en artist som lämnar publiken likgiltig. Hon är en tickande bomb i ett land där ”lagom” är ett av de viktigaste orden. Hon är inte här för att behaga eller kompromissa, hon är här för att ifrågasätta och skriva om den svenska historien. Ett uppdrag som kräver rätt person, men ingen anledning att oroa sig – Silvana har det som krävs. Vilket blir oerhört tydligt när du ser henne på scenen, där hon kan agitera, informera och trösta som få andra.

Webbsändning, fredag 20 augusti, klockan 21

Konserten med Silvana Imam under Kulturkalaset genomförs som webbsändning och du kan titta varifrån du än befinner dig. Du kan inte se konserten på plats.