Kulturkalaset - gratis och öppet för alla

Vad vore Kulturkalaset utan alla samarbeten med? Ingenting såklart. Det är tillsammans med många andra som vi kan bjuda in till ett Kulturkalas för alla. Genom att samarbete med föreningar, företag, museer, teatrar och kulturhus kan vi göra vi en festival som är gratis och öppen för alla.

I år är det vårt största och samtidigt vårt minsta kalas någonsin. Årets Kulturkalas finns på 70 platser runt om i Göteborg, geografiskt det största som någonsin gjorts. Chansen är stor att du kommer att kunna uppleva Kulturkalaset just i ditt område. Ta gärna en titt i programmet för att se vad som händer nära dig den 20-22 augusti. Du kan även ta del av festivalen hemifrån eller ge någon du gillar en Kulturpresent.

Göteborgs Kulturkalas genomförs av Göteborg & Co, på uppdrag av Göteborgs Stad. I år kan vi stolt presentera Göteborg Energi som vår officiella huvudparter och Göteborgs-Posten som vår officiella mediapartner. Både Göteborg Energi och Göteborgs-Posten medverkar också genom att anordna och delta i programpunkter. Göteborg Energi arrangerar målning av elskåp i Kvibergsområdet med graffitikonstnärerna SCEB och OLLIO. Göteborg Posten möjliggör några av våra största konserter i årets program (än så länge hemliga).

Vi har också med oss Mix Megapol som officiell radiopartner och alltid lika trogna officiella partnern Näringslivsgruppen Göteborg & Co, som särskilt stöttar program som riktar sig till den yngre målgruppen.

Stort tack till alla våra partner som gör Göteborgs Kulturkalas möjligt! Gratis och öppet för alla!