Med flera Grammisar och framgångsrika singlar i bagaget, har Adaam etablerat sig som en av Sveriges mest hyllade inom svensk hiphop. Den 1 september intar Adaam scenen på Göteborgs Kulturkalas. 

Adaam började skriva låtar redan som tolvåring, och de senaste åren har hans låtar seglat upp högt på topplistorna. Idag är han en av våra mest lyssnade artister. Adaam har i dag 1,3 miljoner lyssnare på Spotify per månad! 

Grammisvinnaren “FAKKA UR” var en av landets mest spelade låta 2022 och under 2023 har Adaam nått stora framgångar med hiten “17”, där han samplat Veronica Maggios låt “17 år”. Nu är han aktuell med sitt nya album “Trapen till Radion”, som lovar att leverera ännu mer av hans karakteristiska sound. Adaam är en del av hiphop-kollektivet Grind Gang Music, där han tillsammans med DAN och VC Barre fortsätter att forma och leda den svenska musikscenen.  

Göteborgs Kulturkalas är glada över att välkomna Adaam på scenen den 1 september. Ta chansen att uppleva en av Sveriges mest framstående musikaliska talanger live!